Lazacpisztráng "szokatlanul"

2016-06-27

sponsored links



Tudom, hogy nem illik más tollával ékeskedni, mégis ezt  a receptet nem hagyhatom ki  a blogból.
Mondhatnám, összekombináltam két korábbi bejegyzés receptjét/ fahéjas szûzpecsenye, karajszeletek mézeskalács mártásban talán igaz is lehetne, mégis ez a recept nem jöhetett volna létre  ha nem találkozom  " Mûkedvelõ Hedonista: Fahéjas harcsa mézeskalács morzsával" elnevezésû pályamûvével.

Elsõ olvasásra felkeltette az érdeklõdésemet, kipróbálatlanul is biztos voltam  benne ez nekünk ízleni fog,
..hogy mégsem egy az egyben koppintottam le  a receptet annak  gyakorlati okai is vannak. Az "anyagbeszerzõm " lazacpisztrángot szállított haza miután megbeszéltük,vegyen  halat,tehát az volt itthon, ez volt adott. Én változatlanul idegenkedem  a haltisztítástól így vásárláskor mindig  kérjük tisztítsák meg. Az utóbbi idõben ez nem  sikerül tökéletesen  ( nem vagyok elégedett) így akad nekem is dolgom mire konyhakész lesz, s ha már hozzányúltam eltávolítottam  a gerincét és  a szálkákat, a fejét is a halnak. Így bõrével lefelé ( leszárítva  az utolsó vízcseppet is) sütõpapírra helyeztem  és ...

Folytats a blogon ... rozmaringesibolya.blogspot.com/2016/0...

sponsored links

Keres?s